GündemManşetSpor

42 KADIN DENİZLE BULUŞTU

yeni_ruzgarin_kizlari-bodrumBodrum’da kadınlara yönelik düzenlenen yelken kursunu tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları  verildi.

Kumbahçe Mahalllesi Muhtarlığınca, Bodrum Belediyesi ve B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi’nin katkıları ile düzenlenen yelken kursu tamamlanırken, kursu başarıyla bitiren kadınlara yine yelken kulüpte düzenlenen kokteyl ile sertifikaları verildi. 2 Ay süren kurs boyunca toplamda 30’ar saat eğitim alan kursiyerler sertifika almanın mutluluğunu yaşarken, yeni projelerde yine birlikte olacaklarını belirttiler.

Farklı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini belirten Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran, yelken sporunun daha geniş kitlelere yayılmasına katkıda bulunmak istediklerini belirterek, “Kadınları yelken sporu ile tanıştırdık. Oldukça keyifli geçti.” dedi. Katkılarından dolayı Bodrum Belediyesine, B.B. Bodrumspor’a, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneğine teşekkür eden Nil Taşkıran ayrıca kendisinin de katıldığı kurslarda kendileriyle yakından ilgilenen antrenörlere teşekkür ederek kendilerine dizüstü bilgisayar hediye etti.

Teorik ve uygulamalı olarak temel  denizcilik ve yelkencilik eğitimi alan kursiyerlerin sertifika törenine Bodrum Belediyesi meclis Üyesi Nurten Çakıcı Bıçak, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz katılırken, muhtar Taşkıran için kursa katılan kadınlar tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi.

Sertifika töreni sonunda yelken kulüp sahilinde hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu