AsayişGündemManşet

TARTIŞMA BÜYÜDÜ SİLAHLAR KONUŞTU

Bodrum’da çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken bir kişinin arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, ilçede tatil yapan 3 kişi akşam saatlerinde Gümbet Mahallesi’ndeki bir spor merkezinde gitti. Spor merkezi personeli merkezin akşam olması nedeniyle kapalı olduğunu söylemesi üzerine personel ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

Bir süre sonra 2 grup ayrılırken 3 tatilci, otomobillerinin bulunduğu dolgu alanına doğru yöneldi. Yaklaşık 10 kişilik spor merkezi çalışanları da tatilcilerin arkasından gitti. Burada 2 grup arasında bir daha tartışma çıktı. Çıkan tartışman ardından D.A. isimli tatilci, Hüseyin Özsu ve Uğur Danki isimli 2 spor merkezi çalışanını topuğundan ve baldırından vurdu.

Yaşanan olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınan yaralılar ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 2 kişiyi vuran D.A. isimli şüpheli kayıplara karışırken yanındaki 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu