GündemManşetSiyaset

SEYMEN, CHP’YE KARŞI ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Bodrum-CHP-basın açıklamasıİstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atılması olayı ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlendi.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı adına açıklama yapan Recai Seymen, düzenlediği basın toplantısında, CHP’ye karşı bir algı operasyonu yürütüldüğünü ifade etti.

CHP Bodrum Çarşı Merkezindeki parti binasında yapılan basın açıklamasına, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atılması olayını şiddetle kınadıklarını dile getiren CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Çözüm süreci adı altında ne olduğunu dahi açıklamaktan imtina ettiğiniz sürecin sonu, terörün dağdan şehre inmesi ile sonuçlandı.  Güvenlik güçlerimize ‘’Teröre, teröriste göz yumun ‘’ emri verilmek sureti ile yollara mayınlar döşenmiş, terörün dağdan şehre inmesine yol açılmış, Doğudaki şehirlerimizde günlerce sokağa çıkma yasakları ilan edilerek, iç savaş hali yaşanır olmuştur.

Terörü bitirmek için önce istemek gerekir. Tek bir vatan evladının dahi kaybı tahammül edilemez iken Hükümetin yaptığı tek şey terörü kuru kuruya kınamaktır. Ne Başbakan’dan ne İç İşleri Bakanından somut bir çözüm ortaya konmamaktadır.

23 Nisanlarda, 19 Mayıslarda, 29 Ekimlerde terör ihbarı alındığı gerekçesi ile törenler iptal ederek vatandaşını koruduğunu zanneden yetkililer Ankara ve İstanbul’da meydana gelen canlı bomba eylemlerinde onlarca vatandaşımızı kaybetmemize rağmen neden hala bir önlem almıyor? Neden bir canlı bomba eylemi gerçekleşmeden önce failleri yakalanıp kamuoyuyla paylaşılmıyor? Çünkü terörün son bulması istenmiyor. İstikrarlı bir şekilde ülkede istikrarsızlık devam ettiriliyor.

Üzülerek görüyoruz ki terör maalesef hükümet tarafından desteklenmeye devam ediliyor.

Sayın Genel Başkanımızın başından beri tek savunduğu barışın sağlanması ve terörün bir an önce son bulmasıdır. Sürekli barış dilini kullanan, güvenli bir ülkede yaşamaktan başka bir isteği olmayan Genel Başkanımıza şehit cenazelerinde yapılan saldırının da kasıtlı ve terör destekçilerinin talimatı ile yapıldığını biliyoruz.

Devam eden terör eylemlerinin sorumlusu ve vatandaşa hesap vermekle yükümlü olanlar Sayın Genel Başkanımızla cenazede aynı safta yer almalarına rağmen, merminin hedefinin Sayın Genel Başkanımıza doğrultulması da açıkça bu durumu gözler önüne sermektedir.

Ancak şu bilinmelidir ki her ne yapılırsa yapılsın, nerden gelirse gelsin Cumhuriyet Halk Partisinin dili BARIŞ dili olacak, tek bir vatandaşımızın güvenlik kaygısı olmadan yaşayacağı bir ülke haline gelinceye kadar her türlü bedeli ödemeye hazır olduğumuzu, hiçbir gücün bizi yıldırmaya korkutmaya gücünün yetmeyeceğini bilmelerini isteriz.

Hükumet suçludur. Bundan da bu çeşit provokasyonlarla kurtulamayacaktır. Halkımız er geç gerçeği görecektir. Her saldırı aleyhine işlemektedir ve aczin işaretidir. Bilmelilerdir ki halkı germeye, bölmeye devam etseler de halkı bölemeyecekler ve gereken cevabı da alacaklardır.”

İlçe Başkanı Seymen, CHP İlçe Yönetimi olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu