GündemManşet

EMEKLİ ALBAY HASAN ATİLLA UĞUR’DAN FETÖ HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR

bodrum-hasan atilla uğurBodrum’da düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Sonrası” adını taşıyan konferansa konuşmacı olarak katılan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Albay Hasan Atilla Uğur, FETÖ’nün iç yüzünü ve PKK ile işbirliği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan Uğur, FETÖ silahlı terör örgütünün dünyada benzeri olmayan bir oluşum olduğuna dikkat çekti. FETÖ’nün hedeflerine ulaşmak için her türlü eylemi yapabileceklerini belirten Uğur, görevi sırasında bir ışık evinde basılan askeri öğrencilerin nasıl uyuşturulduğunu yaşadığı bir şu olayla anlattı:

“1999 yılında Ankara’da İstihbarat Grup Komutanıyım. Bir sözde ışık evi ile ilgili ihbar almış arkadaşlar söylediler bizde icra birimlerine bildirdik ama bende merak ettim nedir bu ışık evi gideyim bir göreyim. Gittiğimizde gördüğümüzde şu; kapıda Türk bayrağı,  Türk bayrağının üstünde bir Atatürk resmi altında da bir tane nutuk etajerin üstünde duruyor. İçeriye bir girdik tabi bambaşka bir atmosfer. 15-16 yaşında astsubay okul öğrencileri. Daha bulu çağına yeni gelmişler. 15-16 da yok 14-15 belki. Bu çocukları aldılar İl Jandarma Komutanlığına götürdüler ifadeleri alınacak ne işiniz var burada diye. Bende gittim katıldım izliyorum. Biz istihbaratçıyız diğerleri yapıyor görevi. Merak ettim, oğlum dedim, benim de o yaşta oğullarım var o sırada, oğlum dedim nasıl gidiyorsunuz, yani niye gittiniz, sen nerelisin? Hepsi gariban, fakir ailelerin çocukları. Gelmişler, o üniformayı giyip aslan gibi millete hizmet etme amacındalar. Komutanım dedi, aslında Cumartesi Pazar ben maça gitmek istiyorum, sinemaya gitmek istiyorum fakat arkadaşlar zorlayınca gidiyorum. Fakat dedi, eve girdikten sonra akşamüzeri çıkarken büyük bir huşu içinde mutluluk içinde çıkıyorum dedi. Bu benim çok dikkatimi çekti. Arkadaşlara dedim ki eve bir daha gidelim. Eve gittik, orada sigara dumanından kurtulmak için tütsüler yakıyorlar, o tütsüyü koymuşlar. O tütsüyü aldım, kriminale gönderdim. Ne çıktı biliyor musunuz içinden, esrar tohumu. Fethullah Gülen terör örgütünün ilgili olmadığı hiçbir melanet yoktur. Bunların Müslümanlıkları, bunların efendim işadamlıkları hepsi palavradır. Taktiğe bakın, taktiğe millet bunu bilsin, Türk milleti bunu bilsin. Fethullah Gülen terör örgütünün başvurmadığı hiçbir şey yoktur.”

Emekli Albay Uğur, 15 Temmuz hain saldırı sonrasında 16 Temmuz günü FETÖ ile PKK yöneticileri arasında geçen bir konuşmayı dinleyenlere şöyle aktardı:

“Fethullah Gülen terör örgütü yıllardır bütün kurumlarımızın içinde yuvalanmış, bizzat Amerikan destekli ve aynı PKK terör örgütü gibi amacı, Türkiye Cumhuriyetini bölmek, parçalamak ve işgal etmek isteyen bir şer oluşumudur. Yakın zamanda, PKK terör örgütü ile Fethullah Gülen terör örgütü arasındaki ilişki artık ayyuka çıkmıştır. Bunu Türkiye’deki bütün istihbarat birimleri bilmektedir. Bizde bunu ilgili makamlara zaman zaman bildirdik. Ama en son duruma baktığınızda, özellikle 16 Temmuz gecesi, Fethullah Gülen terör örgütünün yurt dışındaki unsurları ile Kandil’in bir görüşme yaptığını tespit ettik. Buradaki görüşmede şunu söylüyorlar, ‘Yakın, yıkın, vurun elimizi güçlendirin.’ Kandil’den kendilerine gelen cevap ise şu, ‘Hiç merak etmeyin, biz gerekeni yapacağız, kaçabilenleriniz olursa kucağımız size açıktır.’ O kadar açık ki, Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı ile her şeyi ile vatan bütünlüğü ile ilgili tehditlerin arkasında Amerika vardır. Amerika’nın da kullandığı iki tane piyon, Fethullah Gülen terör örgütü ve PKK terör örgütüdür. Bunu kıvırmanın yada başka türlü izah etmenin de anlamı yoktur. Ama Allah’ın izniyle biz bunların hepsinin üstesinden gelecek bir milletiz. Yenikapı mitinginde de bunu gördük. Darbe girişiminin olduğu gün TSK içerisindeki milliciler, gerçekten vatanseverlerin, polis arkadaşlarımızın ve Türk milletinin bu darbe girişiminin bu işgal girişiminin karşısında nasıl durduğunu gördük. Onun için biz bu şerlerin hepsini bertaraf etmekle yükümlüyüz ve bunu da başaracağımıza inanıyorum.”

Konuşmasında, FETÖ’nün bugünlere gelişini kalkışma gecesini ve sonrasında milletin siyaset üstü bir duruşla birlik oluşunu anlatan emekli Albay Uğur yaklaşık 2 saat süren konferans sonunda vatandaşların merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu