GündemManşet

BODRUMLU GAZİLERDEN “ZEYTİN DALI” DESTEĞİ

IMG_8315Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi, yaptıkları basın açıklamasında Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin Afrin’de gerçekleştirdiği “Zeytin Dalı” operasyonunu desteklediklerini belirterek “Eğer bize ihtiyaç olursa tekrar gazi olmak için, şehit olmak için milletimizin ve devletimizin her zaman emrinde olduğumuzu önemle ifade ve beyan ediyoruz.

Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi’nde dernek başkanı Hasan Külcü, başkan yardımcısı Kemal Berber, yönetim kurulu üyeleri Hikmet Ataker, Ali Turgay, İbrahim Sivrikaya ve gazi eşi Halime Sıvacı’nın katılımıyla yapılan basın açıklamasında ‘Zeytin Dalı operasyonunda ihtiyaç duyulması halinde hazırız’ mesajı verildi.

Basın bildirisini okuyan dernek başkanı Hasan Külcü, sözlerine şöyle başladı:

“Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Yönetimi olarak; Türkiye’ye yönelik sınır güvenlik tehdidinin ortadan kaldırılması için yapılması zorunlu hale gelen “Zeytin Dalı” operasyonunu canı gönülden destekliyoruz. Bilindiği üzere; Türkiye Cumhuriyeti devletini bölmek ve parçalamak isteyen ABD, FETÖ ve işbirlikçileri Suriye sınırında PKK, PYD, YPG, DEAŞ ve buna benzer örgütlerle sinsi planlar içinde her türlü alçaklığı ve kalleşliği yapmaktadır. Bu harekat; atılması gereken çok önemli ve kritik bir adımdı. Türkiye’mizin sınır güvenliği, ülkemizin ve milletimizin bekası ile menfaatleri için kaçınılmazdı. Vatanlarından ayrılmak zorunda kalan milyonlarca mazlum insanın geri dönmesi için, Ülkemizin terörist unsurlarla komşu olmaması için, ülkemizin huzur ve güvenliğinin tehdit edilmesinin önüne geçilmesi için, bölgedeki insanlara zalimlerin zulmünün sona ermesi için başlatılan bu harekatı Devletimizin ve Kahraman ordumuzun en iyi şekilde yaptığından ve yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Bu şanlı milleti tanımayanlar, ders almak isteyenler, bizi tanımak için kendi tarihlerine bir baksınlar. Sinsi emelleri için 15 bin km mesafeden gelen mazlum milletlere zulüm eden emperyalist güçlerden icazet alacak değiliz. Böl- parçala-yönet anlayışına geçit vermeyeceğiz. Yeter artık. Sabrımız kalmadı.”

“Gerekirse Fırat’ın batısı-doğusu değil kandile kadar gidelim, bebek katillerinin inlerini başlarına yıkalım” diyerek konuşmasını sürdüren Külcü, “ Eğer bize ihtiyaç olursa tekrar gazi olmak için, şehit olmak için milletimizin ve devletimizin her zaman emrinde olduğumuzu önemle ifade ve beyan ediyoruz Bundan şeref duyarız. Zalimler için yaşasın cehennem. Cenabı Allah Devletimizin, milletimizin ve kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Düşmanlarımızı Kahrı perişan eylesin. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Büyük Türk milletine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bize desteklerinden dolayı sayın kaymakamımız Bekir Yılmaz’a ve Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanımız sayın Şükrü Tandoğan’a teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl vefat eden gazi Mehmet Sıvacı’nın eşi Halime Sıvacı da “Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yardımcısı olsun. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu