AsayişGündemManşet

ONUNDA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Bodrum’dan yasa dışı yollardan Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası’na geçmeye çalışan göçmenlerin içinde bulunduğu teknenin batması sonucu kayıp olan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Geçtiğimiz gün gece saatlerinde Irak ve Suriye uyruklu 19 kaçak göçmeni taşıyan tekne henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora olmuştu. Bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ve kurtarma ekipleri, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 16 kişiyi sağ olarak kurtarmış 2 kişinin ise cesedi ulaşmıştı.

Yapılan araştırma ve soruşturmalar sonrasında,  bir kişinin daha kayıp olduğu anlaşıldı ve ekipler arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam etti.

Olayın yaşandığı bölgede ilk olarak suya gömülen tekneyi bulan Sahil Güvenlik dalgıçları kısa süre sonrada aranan göçmenin cesedine ulaştı.

Denizden alınan cenaze Bodrum Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Cenazenin buradaki işlemlerin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu