GündemManşet

TATİLCİLER DÖNÜŞ YOLUNDA

Trafik-bodrumRamazan Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte tatilini Bodrum’da geçiren yerli turistlerin bir kısmı evlerine dönmeye başladı.

4 günlük Ramazan Bayramı tatili için Bodrum’a gelen tatilciler, sahiller ve plajlarda yoğunluk oluşturmuştu. Bayram tatilinin bugün itibariyle sona ermesiyle yerli turistlerden yarın mesaiye başlayacak olanlar evlerine geri dönmeye başladı.

Bodrum’da geri dönüşlerin başlamasıyla Turgutreis-Bodrum Karayolu’nda trafik yoğunluğu oluştu. Bodrum’a geliş yollarında trafik yoğunluğunun az olduğu görülürken gidiş yolunda bulunan Atatürk Bulvarı, Emin Anter Bulvarı ile Yokuşbaşı ve Torba Kavşağı arasında trafiğin zaman sıkıştığı görüldü.

Bodrum’dan ayrılan tatilcilerin bazıları da Antik Tiyatro önünde Bodrum Kalesi manzarasıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

İstanbul’dan 5 günlük  tatil için Bodrum’a gelen Melis ve Tolga adlı çift “Bodrum’a daha önce bir kez daha gelmiştik. Ama birlikte ilk defa geliyoruz. Tatilimiz çok güzel geçti. Giderken de hatıra olsun diye burada fotoğraf çektiriyoruz” dediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu