ÇevreGündemManşet

SICAK HAVADA SU ARARKEN HAVUZDA MAHSUR KALDILAR

Bodrum’da inşaat halindeki bir site havuzuna düşen yaban domuzu ailesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Son günlerdeki aşırı sıcak hava nedeniyle su bulabilmek için yerleşim yerlerine bir domuz sürüsü inşaat halindeki yüzme havuzuna düştü.

Türkkuyusu Mahallesi Tepe Sokakta bulunan bir site inşaat alanındaki yüzme havuzuna 5 yavrusu ile birlikte düşen yaban domuzunu kurtarmak için itfaiye ekipleri uzun uğraş verdi.

İnşaat yetkililerinin haber vermesi üzerine bölgeye gelen bodrum İtfaiye grup Amirliğine bağlı bir ekip ellerindeki sopalar yardımıyla yaklaşık yarım metre su dolu havuzdan yavru yaban domuzlarını çıkardılar.

Yetişkin domuzu çıkarmak ise hiç de o kadar kolay olmadı. Yaban domuzunu bayıltmadan çıkarabilmek için dakikalarca mücadele veren itfaiye erleri havuza tahta iskele parçası sarkıttı.

Bir süre sonra merdiven gibi kullanılan tahta parçasına yönlendirilen yetişkin yaban domuzu da havuzdan çıkarılarak yavrularına kavuşturuldu. Sürü kısa süre sonra ormanlık alanda gözden kayboldu.

illegal bahis siteleri
illegal iddaa siteleri
makrobet

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu