GündemManşet

AKADEMİA VAKFI’NDAN BAŞKANA ZİYARET

akademia_vakfi_ziyaret (3)Akademia Vakfı Yeni Yönetim Kurulu, Başkan Mehmet Kocadon’u  makamında ziyaret etti.

15 Temmuzda Genel Kurul yaparak, yeni yönetimini seçen vakıf, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Ziyarete, Akademia Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Özay Kartal başta olmak üzere yönetimde bulunan diğer üyelerden Filiz Uygun, Dilek Erten, İbrahim Atalay, Mehmet Oğuz Hamza, Semih Adıyaman ve Melek Uslu katıldı.

Bodrum’da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaşmak amacıyla ziyarette bulunan üyeler, daha önce de Akademia Vakfı’nın başkanlığını yapmış olan Başkan Kocadon’a  projeleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Vakıf Başkanı Özay Kartal ise, Akademia Vakfı’nın Bodrum’un tarihine, arkeolojisine ve akademik çalışmalarına ilişkin özlenen ve beklenen projeleri hayata  geçireceklerini dile getirerek destekleri dolayısıyla şimdiden Başkan Kocadon’a teşekkür ettiğini ifade etti.

Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum’la ilgili projeleri her zaman desteklediğini ifade ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu