AsayişGündemManşet

74 YAŞINDAKİ KAYIP KADIN BULUNDU…

Mumcular Jandarma Karakol Komutanlığı Sorumluluk bölgesi olan Gölbaşı mahallesinde yakınları ile birlikte yaşayan Alzeheimer hastası 74 yaşındaki Ürüzü GÜR, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde kayboldu.

İhbarı alan Jandarma ekipleri her yerde yaşlı kadını aramaya başladı. Daha öncede kısa süreli kayıp olduğu ve Mumcular Barajı yakınlarında bulunduğu öğrenilen Gür için arama ekipleri oluşturuldu.

Jandarma, sabah saatlerinde Mumcular ve Karaova merkezinde kayıp şahıs ile ilgili anons yaptırarak vatandaşların bilgilendirildi. Daha sonra iz takip köpeklerinin de katıldığı arama ekipleri bölgede Alzeheimer hastası kadını aramaya başladı. 40 Jandarma personeli ve Muğla il J.K.lığına bağlı 1 İz Takip Köpeğinden oluşan arama ekibine Bodrum AKUT ekibinin 14 personel ve 2 İz Takip Köpeği de katıldı.

Yapılan koordineli arama çalışmaları bugün saat 15:30 sularında sonuç verdi. Ürüze GÜR, Gölbaşı Mahallesinin yaklaşık olarak 1,7 km batısında çalılık ve ağaçlık alan içerisinde oturur vaziyette ekipler tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Gür sağlık kontrolünden geçirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu