GündemKültür SanatManşet

“DIŞARDA HİÇBİR ŞEY VAR” OYUNU 9 OCAK’TA…

“Dışarda Hiçbir Şey Var” oyunu 9 Ocak  TED Koleji sahnesinde sanatseverler ile buluşuyor…!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım yaşama sanatını anlattığı tek kişilik gösterisi ‘Dışarda Hiçbir Şey Var’ın 45.yılını kutlamaya hazırlanıyor. Usta sanatçının ‘Gösterinin büyüklerin yanı sıra doktorların 8 yaşından itibaren reçeteye yazdığı oyunu çocuklara ve gençlere bu denli ulaşması beni çok mutlu ediyor’ dediği bu gösteri bir seyircinin değimiyle çocukları ve gençleri dijital dünyanın tuzaklarından uzaklaştırıp eğlenceli bir dille kendini ve değerlerini bilmeye çağırıyor. Tek kişilik bir yaşama sanatı gösterisi olan ‘Dışarıda Hiçbir Şey Var!’da günlük yaşamda özgüvenli, enerjik, coşkulu, üretken ve huzurlu olmanın çok da zor olmadığını seyirciye aktaran Arım, bilinçaltımızın bizi nasıl yönettiğini, anda ve sevgide kalmanın yaşamımızı nasıl değiştirdiğini, hastalıkları nasıl yenebileceğimizi ve daha pek çok şeyi kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle eğlenceli bir dille ortaya koyuyor. 
Betül Arım’ın, hayatın bütün renklerini kucaklamanın yaşamımızda yaratacağı etkileri, uzun ve sağlıklı yaşamanın, huzurlu, mutlu olmanın kolay ve uygulanabilir yöntemlerini paylaştığı gösterisi, seyircilere büyük bir farkındalık ve keyifli anlar yaşatıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu