AsayişGündemManşetSpor

The Bodrum Cup’ta Üzen Anlar Yaşandı

Çökertme-Kissebükü Etabı Tamamlandı

 

Yelken tutkunlarını bir araya getiren American Hospital The Bodrum Cup’ta Çökertme’de start alan Opet etabı Kissebükü’nde sonlandı.

American Hospital The Bodrum Cup kapsamında, Opet Platinum sponsorluğuyla gerçekleşecek olan ikinci yarışta yelkenler 16 mil mesafe katedildi.

Sabah saatlerinde başlayan Opet etabı Kissebükü’nde tamamlandıktan sonra 20 Ekim Perşembe günü yarışçılar By The SEA etabını tamamlamak üzere 22,8 mil mesafe uzunluğundaki Kissebükü – Gümüşlük rotasında yelken açtılar.

21 Ekim Cuma günü ise Gümüşlük’ten Çağdaş Holding etabı için hareket edilecek ve etap Bodrum’da tamamlanacak. Etap uzunluğu 14,8 mil.

Festivalin son yarışı olan Anadolu Sigorta etabı ise 22 Ekim Cumartesi günü Bodrum’da başlayıp Bodrum’da son bulacak. Son etabın tamamlanmasıyla birlikte Ağanlar Tersanesi’nde ödül töreni düzenlenecek ve ardından Athena konseri ile festivale unutulmaz bir kapanış yapılacak.

Tüm yarışların toplam mili 75.

Çökertme-Kissebükü etabı yarışında dengesini kaybedip başını çarpan bir yarışçı, kısa süreli bilinç kaybı yaşayınca hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde ise Cruiser sınıfında yarışan Cape Horn isimli teknede yarışan Dr. Nihan Eren geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu