GündemManşetSpor

SÖKE SÖKE 3 PUANI ALDILAR

Bodrumspor_düzce_galibiyet (5)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Düzcespor’u 3-2 mağlup etti.

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi ve sonrasında Bodrumsporlu oyuncular, teknik ekip ve yöneticiler saldırıya uğrarken güvenlik güçleri olayların büyümemesi için yoğun çaba harcadı. Dakika 36’da Bodrumspor’da Mehmet Bağlı Düzcespor defansından kaptığı topla ceza sahasına girdi, yaşanan karambolde Kerem Çağatay ters vuruş ile topu kendi kalesine yolladı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken dakikalar 53’ü gösterdiğinde Bodrumspor Uğur Karakoç’un ayağından ikinci golü buldu. Dakikalar 54’ü gösterdiğinde karşılaşmanın hakemi Düzcespor’a penaltı verdi. Düzcespor’da topun başına Emre geçerken, Bodrumspor kalecisi Gökhan topu kurtardı. Dakikalar 56’yı gösterdiğinde ise penaltıyı kaçıran Emre bu sefer topu ağlarla buluşturdu. Dakikalar 74’ü gösterdiğinde ise Bodrumspor’da Çağrı Tekin şık bir vuruş ile skoru 3-1 taşıdı. Karşılaşmanın hakemi 7 dakika uzatma verirken, bu dakikalarda Düzcespor’un atağında Bodrumspor ceza sahasında yaşanan karambolde Muhammet Aran’ın ters vuruşu ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda her, iki takımda gol bulamayınca karşılaşma Bodrumspor’un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bodrumsporlu oyuncular karşılaşmanın bitiş düdüğü ile saha ortasında toplanırken, Düzcesporlu bazı yöneticiler ve kim olduğu belli olmayan kişiler futbolculara sözlü saldırıda bulundu. Bodrumsporlu oyuncular soyunma odasına giderken bazı Düzcesporlu oyuncuların saldırısına uğrarken güvenlik güçleri olayları sakinleştirdi.

Öte yandan karşılaşa boyunca Bodrumspor’a küfürlü tezahüratlarda bulunan Düzcespor taraftarları zaman zaman da oyun alanına çok sayıda pet şişe attı. Taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle oyun bir süre dururken, Düzcesporlu oyuncuların taraftarları sakinleştirmesi ile oyun devam etti.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu