GündemManşetSiyasetSpor

3 GÜNDE 3. BAKAN BODRUM’DA…

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu “Milli takımımız bizi mutlu etti”

Sabah saatlerinde Bodrum’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yelken kulübünü ve Bodrum Spor’u ziyaret etti.

 Sabah programı belli olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilk olarak Yelken Kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi. Daha sonra Bodrumspor Tesislerini ziyaret eden Bakan Kasapolu burada altyapıda yetişen çocuklarla ilgilendi. Bodrumspor forması hediye edilen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Cumhur ittifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir ateş başta olmak üzere Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş ve partililerde eşlik etti.

  Bakan Kasapoğlu gazetecilerini sorularını da yanıtladı. Yelken sporunun önemli olduğunu söyleyen Kasapoğlu “Güzel bir Bodrum gününde Bodrum’da spor camiamızla bir olduk. Açıkçası çok anlamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Bodrum’un çocukları, gençleri adına çok güzel projeler konuştuk Tahir Ateş başkanımızla da. Gerçekten Bodrum’da çok ciddi bir spor potansiyeli var ve bize bu potansiyeli daha güçlü değerlendirmek amacıyla gerek yelken gerek diğer su sporları noktasında özellikle bu potansiyeli çok hızlı bir şekilde açığa çıkaracağız. Gördüğünüz gibi küçük, genç yelkencilerimizle de bir araya geldik. Onlarda pırıl pırıl umut vaad ediyorlar. İnşallah buradan çok büyük şampiyonları çıkaracağız. Yelkende, diğer su sporlarında ve bir çok branşta. Bu projelerin gerçekten hızlı bir şekilde harekete geçmesi yönünde de, Tahir Ateş başkan adayımızla da durumu mütalaa ettik ve önümüzdeki günlerde bu projelerle alakalı olarak çok somut detayları da sizlerle paylaşacağız” dedi.

Ardından Bodrum spor tesislerine giden Bakan Kasapoğlu Milli takımın başarısıyla gurur duyduklarını belirterek “Gençlerimiz, çocuklarımız, onlara ne kadar fazla yatırım yaparsak inşallah bunun sonuçlarını o kadar güzel alacağız ve bu yatırımı gerçekten Bodrum’da görmek bizi çok mutlu etti. İnşallah Tahir Ateş başkanımızla birlikte hem alt yapı projelerini destekleyip hem de Bodrum’da ki amatör spor kulüplerimiz ile ilgili çalışmaları destekleme çerçevesinde planlar, projeler hazırlıyoruz. Futbolda ve diğer branşlarda Bodrum’dan sporcular yetiştirme noktasında da değerlendirme yaptık” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu