Manşet

BODRUM’UN SON SÜNGERCİLERİ

sungerci_totoz (4)Bodrum’un sevilen yüzlerinden İbrahim Totoz, Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistlere Bodrum süngerini tanıtarak satışını yapıyor.

Bodrum Barış (İskele) Meydanında ki tezgahında gün boyu sünger işleyen Totoz, süngerin dışında tamamen deniz kabuklarından yapılmış hediyelik eşyalar satıyor. Turizmden önce Bodrum’da en önemli gelir kaynaklarından biri olan süngeri işleyerek çeşitli boyutlara getiren Totoz, bu işlemi tezgahının önünde yaptığı sırada bölgeden geçen turistlerinde dikkatini çekiyor.

Özellikle yerli turistlerin süngere olan ilgisine dikkat çeken Totoz, satış fiyatlarını da çok uygun tuttuklarını söyledi. Tezgaha gelen yaşlı bir vatandaş ise geçtiğimiz sezon Bodrum tatilindeyken sünger aldığını, yaklaşık bir yıldır kullandığını ve çok memnun kaldığı için yakınlarına da sünger hediye alacağını söyledi.

Ekim, Kasım ayına kadar İskele Meydanındaki tezgahında süngeri tanıtarak satacağını söyleyen Totoz, tezgahında sünger dışında tamamen deniz kabuklarından yapılmış çeşitli hediyelik eşyalar satıyor.

 

Muhabir: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu