ÇevreGündemMagazinManşet

HALUK LEVENT’TE ” SATIN ALMA SAHİPLEN” DEDİ…

Sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, Bodrum’da verdiği konserin ertesi günü geçici hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezine gitti.

Torba Mahallesi’nde bulunan Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gelen Levent, köpeklerin bulunduğu kafesin önünde cep telefonu ile çektiği videoda “satın alma, sahiplen” mesajı verdi.

Levent’in sosyal medya hesabından da paylaştığı bu görüntü, çok sayıda beğeni aldı. 

Bakımevine söz verdiği için geldiğini belirten sanatçı, paylaştığı görüntüde, “Bu yavrular için bir şey söyleyeceğim sizlere. Tek tek bunlar sahiplenmeyi bekliyor. Bu yavrular çocuklarınızla birlikte oynatabileceğiniz, onlarla yaşayabilecek olan yavrular. Hepsi sağlık kontrolünden geçirilmiş durumda. Hiçbir tehlikeleri yok. Tekrar ediyoruz, satın alma sahiplen.” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediyesi de sosyal medya hesaplarından aynı görüntüyle birlikte, “Güzel insan Haluk Levent barınağımızda can dostlarımızı ziyaret etti ve hislerimize tercüman oldu. Teşekkürler Haluk Levent.” paylaşımında bulundu.

antivirüs programı

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu