ÇevreGündemManşet

HASTANE YOLU İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLATILDI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, tamamlanma aşamasına gelen yeni Milas Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu ve Milas-Bodrum Karayolu için Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde girişim başlattı.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Milas ilçesinde tamamlanma aşamasına gelen yeni Milas Devlet Hastanesinin, Milas-Bodrum Karayoluna bağlanmasıyla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğüyle girişim başlattı.

Beraberinde Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ihale işlemleri için Ankara’ya gelen aynı zamanda OSB Müteşebbis Heyetinden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer’le birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden Demir, hastanenin tamamlanma aşamasına geldiğini hatırlattı.

Toplantıda, hastaneye ulaşımı sağlayacak alternatif güzergâhlar ve projelere ilişkin Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu sunum yaptı. Toplantıda Karayolları Genel Müdürlüğünün Sağlık Bakanlığıyla yazışma yapması ve sonuca göre çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı. Ayrıca, Milas-Bodrum Karayolunda başta Baharlı Kavşağı olmak üzere tespit edilen bazı sorunlu noktalarda Ramazan Bayramı tatilinde Bodrum’un yaşayacağı trafik yoğunluğu da göz önüne alınarak koordineli çalışmalar yürütülmesi kararlaştırıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir, Sağlık Bakanlığınca yapımı tamamlanma aşamasına gelen hastanenin ulaşım sorununun da Karayolları Genel Müdürlüğünce ele alındığını kaydetti. Çalışmaların trafiği de aksatmayacak biçimde Milas-Bodrum Karayolunun daha güvenli hale gelmesi için yürütüleceğini ifade eden Demir, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu