GündemManşet

TAVLA USTALARI GÜLLÜK’TE ZAR ATTI

DSC_1737Milas Kent Konseyi Güllük Mahalle Meclisi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Tavla turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Güllük mahallesinde Sosyal hayatı canlandırma adına Kent Konseyi mahalle meclisince organize edilen tavla turnuvasına 16 tavla sever katıldı. Güllük Cafe Triano da düzenlenen turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Milas Kent Konseyi Genel Sekreteri Zeynep Mat’ında katıldığı turnuvada katılımcılara, Tavla,Okey Takımı,Yelkenli tekne maketleri ve Restaurant’lardan yemek gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Düzenlenen turnuva  için Milas Kent Konseyi Güllük Mahalle Meclisi  üyelerine teşekkür eden Zeynep Mat ; “ Güllük için çok güzel bir aktivite oldu. Güllük mahallemizin  sosyal aktivitelerine  katkıda bulunan ve bu turnuvada emeği geçen başta Güllük mahalle meclisimiz olmak üzere katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Bu tür aktivitelerin kış aylarında da devam etmesini dilerim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu