GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TOP BAŞI YAPTI

Bodrum Belediyesi Bodrumspor bugün gerçekleştirdiği antrenman ile ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil beyazlı ekip devreyi 28 puanla 7. sırada tamamladı. Ligde istediği sonuçları alamayan Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük bir sürpriz yaparak son 16 turuna kalan tek 2.lig temsilcisi oldu. ligde ikinci yarı hazırlıklarına bugün Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman ile başladı. Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde başlayan ikinci yarı hazırlıkları 2 kamp dönemiyle tamamlanacak. İlk kamp dönemini Bodrum’da kendi tesislerinde gerçekleştirecek yeşil beyazlı ekip, ikinci kamp dönemini ise Antalya’da tamamlayacak.

Bodrum’daki hazırlıklarını 30 Aralıkta tamamlayacak yeşil beyazlı ekip, Antalya kampına ise 4 Ocakta başlayacak. Antalya kampında en az 3 hazırlık maçı oynamayı planlayan B.B.Bodrumspor, kamp sonrasında Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı için Malatya’ya gidecek.

Yeşil beyazlı ekip ligde ilk maçını ise 19 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Eyüpsspor ile oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu