GündemManşetSpor

GÜZ TROFESİNDE 3.AYAK

BAYKMilta Bodrum Marina işbirliğiyle Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından organize edilen BAYK Güz Trofesi III. Ayak yarışları 18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

20  Ocak’ta başlayacak 2018 Cfm – Bayk Kış Trofesi’ne hazırlanmak isteyen ekiplerin katılmakta olduğu yarışların 3. ayağına 19 tekne kayıt verdi. Özellikle Destek Sınıfında artan ilgi ve bu gruba eklenen yeni isimler, önümüzdeki sezon filonun hayli kalabalık olacağının habercisi idi.

Cumartesi günü IRC B ve Destek sınıfı 1 coğrafi yarış ile günü tamamlarken, IRC A sınıfı ise Bodrum – İçmeler parkurunda yapılan 2 adet şamandıra yarışı sonrasında Marinaya dönüş yaptı. Pazar günü ise oluşan cephe sistemleri ve Sahil Güvenlik’in emniyet uyarıları sonucunda filo limanda bekletildi ve uygun hava koşullarının oluşmaması nedeniyle yarış yapılamadı.

Münferit ayak yarışlarında derecelendirme yapılmayan BAYK Güz Trofesinde yarış atmasız puan durumlarını www.bayk.org adresinden takip edilebilir.

2017 BAYK Güz Trofesinin final haftası olan IV. Ayak yarışları 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu