AsayişGündemManşet

AKARYAKIT İSTASYONLARINA DENETİM

Jandarma-Akaryakıt istasyonları denetimiİl genelinde faaliyet gösteren 228 akaryakıt ve LPG istasyonunu denetimden geçiren yetkililer 41’ine ceza kesti.

Geçtiğimiz hafta Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Muğla İl Jandarma Komutanlığı İl Emniyet Müdürlüğü ve çevre illerde görevli Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) denetçilerinin katılımı ile teşkil edilen karma ekipler marifetiyle, faaliyetini sürdüren 228 Akaryakıt ve LPG istasyonu tüm faaliyet sahaları yönünden çapraz denetime tabi tutuldu.

Denetime tabi tutulan Akaryakıt ve LPG istasyonunda, kaçak akaryakıt tespit edilmemekle birlikte 41 istasyonda çeşitli idari usulsüzlüklerin tespit edilmesi üzerine gerekli yasal işlemler yapıldı.

Valilik makamı tarafından yapılan açıklamada; “Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele ve Petrol Piyasası denetimlerini, mevcut mevzuat ve “Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Yerel Eylem Planı” çerçevesinde yürütmektedir. Bu kapsamda;
Muğla İl Jandarma Komutanlığı, toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, petrol piyasası denetimlerinin yanı sıra, halkımızın sağlığını tehdit eden, vergi kaybına neden olarak ekonomiye zarar veren ve haksız kazanç sağlanana tüm kaçakçılık olayları ile mücadelesini azim ve kararlılıkla devam ettirmektedir” denildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu