GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TUNCELİ DEPLASMANINDA

Bodrumspor_Dersim_hazirliklari (1)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Tunceli deplasmanında Dersim Spor ile karşılaşacak.

Bodrumspor 7. Hafta karşılaşmasında Bodrum Şehir Stadı’nda Düzcespor’u konuk etmiş ve maçtan 6-2 galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturmuştu. 22 Ekim Cumartesi günü Tunceli Atatürk Stadı’nda ligde 7 puan ile 14. Sırada bulunan Dersim Spor ile karşılaşacak Bodrumspor, karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Dersim Spor maçı öncesi son hazırlığını Cuma sabahı Bodrum’da gerçekleştiren Bodrumspor, daha sonra hava yolu ile İstanbul aktarmalı olarak Tunceli’ye geçecek.

Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise öncelikle Düzcespor maçında Bodrumspor’u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek şunları söyledi;

“Her zaman söylediğim gibi güçlü rakiplerimiz karşısında daha iyi bir futbol oynadığımızı yine gösterdik. Averaj ile üstümüzde lider olan Düzcespor’u 6 golle yenerek liderliğe yükseldik. Düzcespor maçında Bodrumsporumuza destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Bodrum Göztepe spor okulunun minik öğrencilerine ve antrenörlerine de Bodrumsporumuza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Takımımız iki hafta boyunca deplasman da mücadele edecek. İlk olarak Tunceli de Dersim Spor ile, sonra da Trabzon’da Yomraspor ile karşılaşacağız. Bu iki deplasmandan da en iyi skorlarla ayrılıp kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkesi mutlu edeceğiz.”

Bodrumspor teknik direktörü Necati Erkmen ise zorlu bir deplasman olacağını belirterek şunları söyledi;

“Sizin de söylediğiniz gibi son iki haftadır galip geliyoruz. Ligde her maç kendi açısından önemli ve zor, Dersim deplasmanına çıkıyoruz. Gayet iyi hazırlandık, geçtiğimiz haftalarda kazandığımız iki galibiyetin moralide takımımızın üzerinde fazlasıyla var. Zor bir maç olacak, zor bir deplasman olacak ama biz zorlukların üstesinden gelebilecek bir takımız. Arkadaşlarımız iyi hazırlandılar. Umarım oradan 3 puan ile döneriz.”

22 Ekim Cumartesi Tunceli Atatürk Stadı’nda oynanacak Dersim Spor Bodrumspor maçının başlama düdüğü ise 14.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu