ManşetSpor

Denizin Kızları Yarı Finale Yükseldi

Ligde, Kuplarda Yola Devam

 

Bodrum’u hem Türkiye, hem de Avrupa hentbol sahalarında başarıyla temsil eden Armada Praxis Yalıkavak Spor, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final irövanş karşılaşmasında Üsküdar Belediyesi ile karşılaştı.

Kendi evinde seyircisinin de desteğini arkasına alan Denizin Kızları, ilk maçta aldığı 6 sayı farklı galibiyetin de rahatlığıyla sahaya çıktı. Denizin Kızları, ilk andan itibaren rakibine üstün bir oyun sergileyerek ilk yarıyı 14-13 önde  tamamladı. Armada Praxis Yalıkavak Spor, ikinci yarıda da Üsküdar Belediyesi’ne oranla daha etkili bir oyun ve savunmada da rakibine adeta duvar örünce galibiyeti garantiledi ve maçtan 36-30 skorla galip ayrıldı.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasını da alan Armada Praxis Yalıkavak Spor, yarı final müsabakasını İzmir Belediyesi ile oynayacak.

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Armada Praxis Yalıkavak Spor As Başkanı Selim Yıldız, geçen sene HDI Türkiye Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı Bodrum’a kazandırdıklarını hatırlatarak, şunları söyledi;

“Denizin Kızları ligde ve Avrupa Kupalarındaki başarılarından sonra geçen yılın kupa şampiyonu olarak HDI Türkiye Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı Bodrum’a getirmiştik. Bu sene de çeyrek final maçlarında, Üsküdar Belediyesi’ni yenerek Hem Muğla’ya hem de Bodrum’un gururu olmaya devam ediyor. Bundan dolayı öncelikle teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.

bu maçımızda bizi yalnız bırakmayan bodrumlu spor severlere, basın mensubu arkadaşlarımıza ve tabii ki maçımıza gelerek bize destek olan başkan  adaylarına ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Denizin Kızları bugün ikinci maçı da kazanarak yarı finale çıktık. Denizin Kızlarının hedefleri bununla bitmiyor tabii ki. Önümüzdeki hafta lig de deplasmanda Görele Belediye Spor’u da yenerek ligi en iyi yerde bitirip play-off mücadelelerinde olmak istiyoruz. Mart ayı içinde oynanacak olan Avrupa Kupasında eşleştiğimiz Portekizin Lizbon takımını geçerek Avrupa Kupasında ilk 4 arasında kalarak ülkemize, ilimize ve tabii ki Bodrum’a yeni başarılar hediye etmek itiyoruz.

Bundan dolayı teknik kadromuz, kızlarımız ve yönetim olarak bizler çok çalışıyoruz. bu süreçte tüm spor severlerin ve seyircimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz ve basın mensuplarının desteği çok önemli.”

THF Kadınlar Süper Ligi 17. Hafta mücadelesinde Armada Praxis Yalıkavak Spor, 19 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’da Görele belediyesi ile karşılaşacak. Görele İlöe Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TRT Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu