DünyaManşetSpor

Hem Türkiye Hem de Avrupa Liginde Mücadele Edecekler

Denizin Kızları Deplasmanda Kastamonu'ya Konuk Olacak

 

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonunun ilk maçını deplasmanda Kastamonu Bld. Spor ile Merkez Spor Salonu’nda oynayacak. 14 Eylül tarihinde, saat 15.00’da oynanacak maç TRT SPOR YILDIZ kanalından naklen yayınlanacak.

Denizin Kızları olarak da nam salan Bodrum’un güçlü temsilcisi, Yalıkavak Spor Bayan Hentbol Takımı’nın, Avrupa kupalarındaki karşılaşmaları da ekim ayı itibari ile başlıyor.

Europe Handball Federation (EHF) Kadınlar Avrupa Ligi 2022-2023 Sezonu 2. Eleme turu maçları kapsamında mücadelesine başlayacak olan Denizin Kızları, 9 Ekim’de Danimarka’dan güçlü rakibi Nykøbing Falster HK. ile Bodrum’da karşılaşacak. Maçın rövanşı için 16 Ekim’de rakip sahada mücadele verecek olan Denizin Kızları, kendi evinde oynayacağı mücadelede tüm Bodrumlu sporseverleri kendilerine destek olmaya çağırıyor.

9 Ekim Saat 17.00’de Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Yalıkavak Spor Kulübü ve Nykøbing Falster HK arasında gerçekleşecek olan bu büyük mücadeleye tüm sporseverler davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu