GündemManşet

YAĞIŞ SONRASI SOĞUK HAVA GELİYOR

Bugun_ilik_ve_yagmurlu (1)Hafta sonu yazdan kalma günler yaşandığı Bodrum’da vatandaşlar haftaya kapalı ve yağmurlu bir hava başladı.

Meteoroloji yetkilileri tarafından yapılan uyarıda Salı gününden itibaren tüm yurtta hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. Bodrum’da ise bugün (Pazartesi) Güney yönlü esecek rüzgarların ardından akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, yarından (Salı) itibaren Kuzey yönlü esecek rüzgarla birlikte hava sıcaklıkları düşecek. Özellikle Salı gecesi ve Çarşamba gününün ilk saatlerinde Kuzey yönlü sert rüzgarlar ile birlikte hava sıcaklığının 2-3 dereceye kadar düşmesi tahmin edilirken, gündüz ise en yüksek sıcaklığın 13-14 derece olması tahmin ediliyor.

Hafta sonuna kadar etkili olması tahmin edilen soğuk hava Bodrum’da özellikle akşam saatlerinde kendini iyice hissettirecek.

Meteoroloji verilerine göre Muğla merkezde Salı gününden itibaren geceleri sıcaklıkların -2,-3 dolaylarına düşmesi tahmin ediliyor. Çarşamba günü ise Muğla’nın yüksek kesimlerine kar yağması da tahmin edilirken, vatandaşların özellikle sabah saatlerinde yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı dikkatli olması gerekiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu