ManşetSpor

Temsilcimiz İkinci Tur Maçına Çıkıyor

8 Takımı Arasında Olmak İçin Oynayacak

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 16 Turu kapsamında rövanş maçında kendi evinde Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da oynanan karşılaşmada 23 – 27 maçı kazanarak ilk karşılaşmada son 8 takım arasında kalmak için büyük avantaj elde eden Denizin Kızları, kendi evinde seyircisinin de büyük desteği ile Kadınlar Avrupa Kupası’nda bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, “İlk maçta elde ettiğimiz skorla birlikte, kendi evimizde seyircimizin de desteğiyle turu geçmek ve son 8 takım arasında yer almak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda titizlikle hazırlıklarımızı tamamladık ve şimdi maçı bekliyoruz. Amacımız, sahada gösterdiğimiz performansla taraftarlarımıza keyifli bir hentbol deneyimi yaşatmak ve Avrupa’da ilk sekize kalan takım olmak” dedi.

Bodrum Bayrağını Avrupa’da dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor’un hem takım, hem de Bodrum için önemli olan Yenimahalle Belediyesi Karşılaşması 20 Ocak Cumartesi günü saat 17:00’de Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Bodrum’da yaşayan tüm sporseverler maça davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu