EğitimGündemManşet

EĞİTİMLER SÜRÜYOR

egitimler_devam_ediyor (4)Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017 yıllık eğitim planı dâhilinde hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Bodrum Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı’nda yer alan “doğal ve doğaya saygılı sürdürülebilir bir kent yaratmak, enerji verimliliğini sağlamak,  güneş enerjisi kullanımının ve çevre dostu yeşil bina sisteminin yaygınlaştırılması” hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmalar ile ilgili personele eğitimler veriliyor.

Bodrum Belediyesi’ni çevreci yerel yönetimler arasında en üst noktaya ulaştırmak vizyonu ile yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını sağlamak, yenilenebilir enerji alanındaki projeleri ve iyi uygulama örneklerini konu alan “Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji” eğitim semineri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi iş birliği ile konusunda uzman 4 akademisyenin katılımıyla düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Neşe Kavasoğlu;  Fizik Bölümü ABD’den Prof. Dr. A.Sertap Kavasoğlu ve Doç. Dr. Rüştü Eke (MSKÜ Temiz Enerji Kaynakları Araştırma ve Geliştirme Merkezi); Muğla Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Dr. Bengül Metin katılımlarıyla gerçekleşen seminerde konu ile ilgili kanun ve yönetmelikler, yenilenebilir enerji hakkında neler yapabileceği hakkında Türkiye’den ve yurt dışından örneklere değinilerek bilgiler aktarıldı.

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol, Fen İşleri, Etüt Proje, İmar ve Şehircilik, Strateji Geliştirme, Temizlik İşleri, Özel Kalem, Kalite Geliştirme Birimi ve Destek Hizmet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili teknik personelin katıldığı hizmet içi mesleki eğitim semineri yaklaşık 3 saat sürdü. Katılan 30 personele katılım sertifikası verilirken semineri aktaran akademisyenlere katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu