AsayişGündemManşet

GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN FETÖ OPERASYONU…

Bodrum ilçesinden Yunan adalarına kaçmak isteyen 1’i kadın 8 kişi teknede yakalandı.

Sahil Güvenlik ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği ekiplerince ortak yürütülen çalışma sonucunda; Gümbet limanından 8 metrelik fiber tekneye binen 1 ‘i kadın 8 şüpheli şahıs takip sonucunda Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
TEM Büro Amirliğine teslim edilen 9 kişiden 6’sının FETÖ/PDY Üyesi olmak suçundan arandığı, 3’ünün ise FETÖ/PDY Üyesi olmaktan haklarında açılan davaların istinaf mahkemelerinde olduğu tespit edildi.

Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir’de aranan ve Bodrum’dan Yunan adalarına kaçmak üzereyken yakalanan 9 kişi hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Adliyeye çıkarılan şüphelilerin meslek grupları ise şaşırttı; H. B. Sağlık Personeli, A. U. Öğretmen, İ. B. Mali Müşavir, H. E. Öğretmen, K. A. D. Bilgisayar Mühendisi, M. Ş. Doçent- Yıldız teknik üniversitesi, İ. D. İşsiz, M. C. S. Esnaf, K. G. Esnaf ve aynı zamanda tekne kaptanı olarak işlem yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu