ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Ankara Deplasmanında

Rakip, Türk Telekom

 

Bodrum’dan yükselen gururu Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. Hafta karşılaşmaları için Ankara Deplasmanına gidiyor.

Toplam 20 ay gibi bir sürede TB2L’den BSL’ye yükselme başarısı ile ligin en genç takımlarından olan Çağdaş Bodrum Spor Basletbol Takımı, Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes mücadelesinin ardından, Ankara Deplasmanında Türk Telekom ile karşılaşacak. 15 Ekim Pazar günü oynanacak mücadele Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Sezon başından bugüne kadar süreci değerlendiren Baş antrenör Ender Arslan ” Gerçekten ligin en zorlu fikstür girişini biz yapmış olduk. İlk hafta Fenerbahçe Beko, ikinci hafta Anadolu Efes zaten aynı kulvarda olduğumuz takımlar değiller. Keza üçüncü hafta oynayacağımız Türk Telekom da geçen senenin Euro Cup finalisti ve önemli bir bütçe ile yola çıkan bir takım. Ama açıkçası biz kendimize odaklandık. İlk Fenerbahçe maçında oyunun dışında hoşumuza gitmeyen bazı şeyler vardı. İkinci maçımız olan Anadolu Efes maçında çok daha agresif, çok daha oyunu bırakmayan bir maç ortaya koyduk ve zaten bizim kimliğimiz de bu olacak açıkçası. Çünkü rakip belirleyecek durumda değiliz. Açıkçası Efes maçındaki verdiğimiz mücadeleyi verdiğimiz zaman ligdeki bütün takımları yenebilecek noktaya getirebiliriz. O mücadeleyi vermediğimiz takdirde ligdeki bütün takımlara maç kaybedebiliriz. Biz bunun farkındayız ve buna göre çalışıyoruz. Bu anlamda oyuncularımın Anadolu Efes maçındaki reaksiyonundan çok memnunum. Sezonun genelinde de o yapıyı sürdürmeye çalışacağız.

Aslında sezonun başından beri ve hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü sergilemiştik. Fener maçında sadece erken bir kırılmamız olmuştu. Ligin en yeni takımıyız, ligin favorilerinden birine içerde yani deplasmana gittik. Kolay şartlar değildi açıkçası 4 yabancıyla oynamıştık. Efes maçında da yine 4 yabancıyla oynadık.  Önemli olan mücadeleci kimliğimizi 40 dakika boyunca ortaya koymak. Bunu yaptığımız zaman dediğim gibi biz ligdeki hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Yapmadığımız zaman da her takım bizi yenebilir. Bizim mantalitemiz bu şekilde. Oyuncuların birbirine uyumu, idmanlarda gösterdikleri performanstan ben zaten sezon başından beri hepsinden çok memnunum. Bu anlamda da inşallah yolumuza devam edeceğiz.

Sezon sunu hedefimiz yola çıkarken bu sezon ligde sağlam adımlarla durabilmek, lige girişi sağlam yapabilmek olarak belirledik. Bu, yol sürecinde değişebilir. Dediğim gibi şu an bunu öngörmek ya da o hedefi koymak çok sağlıklı da değil, bence çok mantıklı da olmaz. Bizim için yolda hedefimize karar vermek daha mantıklı geliyor bana.” Dedi.

Ligin başından bu yana ligin en güçlü takımlarından Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes ile yaptığı mücadele ile Muğlalı taraftarlarına heyecan yüklü maçlar izleten Çağdaş Bodrum Spor’un saat 13:00’te başlayacak olan Türk Telekom karşılaşması, beİNSports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu