GündemHayatManşet

Hoş Geldin Defne Bebek

Depremden Kurtuldu Bodrum'da Doğdu

 

Ülkemizi derinden yaralayan Kahramanmaraş depreminin ardından canlarını kurtaran vatandaşlar, bölgeden ayrılmaya devam ediyor. Hatay’da yaşarken Bodrum’a gelen Özdemir ailesinin Defne adını verdikleri bebekleri oldu.

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlere Hatay’daki evlerinde yakalanan Özdemir ailesinin evleri ağır hasar aldı. Doğuma kısa bir süre kala depreme yakalanan Özdemir ailesi Bodrum’a getirilerek otele yerleştirildi.

Geçtiğimiz gün Bodrum Devlet Hastanesi’nde çocuğunu dünyaya getiren depremzede anne ile bebeği Defne, konakladıkları otele geldi. Sağlık durumları gayet iyi olan anne ve kızını Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ziyaret etti.

Başkan Ahmet Aras’ın selam ve sevgilerini ileten Halkla İlişkiler Birimi ekibi anne Işıl Özdemir ve minik Defne’nin her türlü ihtiyacında yanlarında olacaklarını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu