GündemManşetSpor

30 Ağustos’ta Ay Yıldızlı Tenis Coşkusu

Bodrum'daki Turnuvaya 100'e Yakın Tenisçi Katıldı

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Bodrum Tenis Kulübü’nde Zafer Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 100’e yakın tenisçi, ay yıldızlı kıyafetleriyle katıldı.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Karışık Çiftler Zafer Kupası Turnuvası düzenlendi. Kulübün uluslararası standartlardaki 8 kortunda düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin her yerinden 100’e yakın tenisçi katıldı. Gençler ve 35+ yaş kategorisinde düzenlenen ve 2 gün süren turnuvada tenisçiler, ay yıldızlı, kırmızı beyaz kıyafetleriyle görsel şölen yaşattı.

Turnuvanın açılışını yapan “kortların paşası” lakaplı emekli Tümgeneral Nejat Müldür, 30 Ağustos’un önemi ve günümüze etkisi konusunda bir konuşma yaparak Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimize teşekkür etti. Daha sonra başlayan maçlar, sıcak havaya rağmen büyük çekişme içinde geçti. 2 günlük turnuva sonunda gençler kategorisinde Ece Dinç – Berke Çelikay çifti şampiyon, Zeynep Gönen – Cem Öztürk çifti ikinci oldu. 35 + yaş kategorisinde ise Pelin Gül – Emrullah Çifti, finalde Tülay Şahin – Fuat Birgin çiftini yenerek şampiyon oldu.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis, her milli bayramda düzenlenen turnuvalara Türkiye çapında ki tenisçilerin büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek; “Ay yıldızlı bayrağımızı coşkuyla dalgalandırdığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlediğimiz turnuvaya ilgi, bizleri çok mutlu etti. Turnuva heyecanı bir tarafa tenisçi dostlarımız, bayram mutluluğuyla çok güzel, centilmence maçlara imza attı. Tüm tenisseverlere çok teşekkür ederim. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak milli bayramlarımıza özel turnuvalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle büyük önderimiz Atatürk ve kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu