GündemManşetSiyaset

SARUHAN PATLADI…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan aday adayı Mustafa Saruhan, Ankara’dan ‘sözde’ kulis bilgileriyle Bodrum siyasetini yönlendirmeye çalışanlar olduğunu belirterek “Partimizi ve Bodrum seçmenini manipüle etmeye çalışan bu tür haberleri hoş karşılamak mümkün değildir” dedi.

CHP’nin Bodrum Belediye Başkan adayının henüz belirlenmediğini ve partinin hiçbir kademesinden bu yönde bir açıklama yapılmadığını söyleyen Saruhan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adayları, Parti Meclisi’nde görüşüldükten sonra kamuoyuna açıklanmaktadır. Henüz Parti Meclisi toplanmadığından, Bodrum ile ilgili bir karar da söz konusu değildir.” diye konuştu.

Saruhan, “CHP’nin Bodrum adayı ile ilgili nihai karar, Ocak ayı içerisinde kamuoyuna açıklanacaktır. Bu süre zarfında, hiç kimsenin parti üst yönetimi adına yorum ve dayatma yapmaya hakkı yoktur. Bizlerin, daima Bodrum için, ve partimizin yarınları için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Saruhan, şöyle devam etti:

“Cumhuriyet Halk Partisi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da adayını, uzun ve titiz bir değerlendirme sürecinin nihayetinde belirleyerek kamuoyuna açıklayacağını duyurmuştu. Bu süre zarfında gerek örgütümüzün gerekse Bodrum halkımızın bize gösterdiği teveccüh ve destek, partimizin yönetim kadrolarında da yansımasını bulmuştur. İçinde bulunduğumuz ocak ayının ilerleyen günlerinde, her şey açığa kavuşacaktır. Genel Merkezimizin, Bodrum için nihai kararını vereceği bu tarihe kadar bizler “aday adayı” olarak üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirmekten geri kalmayacağımızı defalarca dile getirdik.

“Daha Mutlu Daha Umutlu Bir Bodrum” diyerek çıktığımız bu yolda mücadelemiz ilk günkü heyecan ve kararlılıkla devam etmektedir. Benim ve ekibimin tek bir amacı vardır. Bizler, daha huzurlu, daha mutlu bir Bodrum için yola çıktık. Bodrum’un hak ettiği hizmeti alabileceği, insanıyla barışık, samimi, çoğulcu katılımın hakim olduğu, halkını dinleyen, onlarla iç içe yaşayan bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduk. Bu görevin bize verileceğine, parti büyüklerimizin Bodrum Belediye Başkan adaylığı konusunda tercihini adalet ile kullanacağına yürekten inanıyoruz.

Partimizin, en akılcı ve doğru kararlar vereceğine inanarak, arkadaşlarımla birlikte Bodrum için, CHP için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu