EğitimGündemManşet

COVID-FREE SERTİFİKASYONU EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi tarafından, ilçede bulunan başta turizme yönelik faaliyetlerde bulunan işletmelerin güvenilirliğini sağlamak amacıyla başlatılan ‘Covid-Free Sertifikasyonu’ programı devam ediyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında kapanan bir çok işletme normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’da kapılarını açtı. Bu kapsamda ilgili bakanlıkların denetim ve sertifikasyon programı dışında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla Kriz Masası koordinesinde başlatılan ‘Covid-Free Sertifikasyonu’ programı, Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş. kafe ve restoran sorumlularına verilen ilk eğitimin ardından Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine “pandemi sorumlularına yönelik pandemide hijyen ve gıda güvenliği eğitimi”  verildi.

Eğitimlere bugüne 210 kişi katılırken, eğitimlerin ardından ise işletmelerde yapılacak denetimlerin ardından gerekli kuralları yerine getiren işletmelere, ‘Covid-Free Sertifikasyonu’ programını başarıyla tamamladıklarını belirten belge verilecek.

Eğitimler, gelen talepler doğrultusunda devam edecek.

süpertotobet
Bahis Siteleri

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu