GündemManşetSiyaset

SANDIK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

bodrum CHPBodrum CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 16 Nisan’da yapılacak Referandumda “Sandık Görevlileri ve Gözlemcilerin Eğitim Programı Toplantısı” Bodrum mahallelerindeki görevlilerin eğitimiyle devam ediyor.

OASİS Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim toplantısına Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve sandık görevlisi üyeler katıldı.

Toplantının başında “16 Nisan’da yapılacak referandum parti meselesi değil. Bu sadece CHP’nin meselesi değil. Cumhuriyete inanan, demokrasiye inanan bütün güçler “Hayır” için çalışıyor” sözleriyle açılış konuşmasını yapan Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen;”Örgütümüzün amacı mümkün olduğu kadar oy oranımızı yükseltmek. 10 bin, 20 bin oy fazla alıp % 80-90’lara varan oy oranıyla başka bölgelerin açığını kapatmak. Bu çalışmalarımızın ve seçim sonuçlarının kontrolü sizlerin elinde. Sandık başlarında görevli olan siz arkadaşlarımız kontrollerimizi sağlam yaparak, tutanaklarımızı düzgün tutmalı ve bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Bundan önceki eğitimlerimizi Turgutreis, Yalıkavak, ve diğer mahalleler olmak üzere tamamladık. Bu eğitimleri veren parti eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün yapacağımız eğitime yoğun iş programlarının arasında zaman ayırarak katılan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sandık Kurulu Eğitmenleri Murat Yüksel ve İsmet Aydemir seçim sandıklarında görev alacak partililere yaklaşık 2 saat süren bir sunumla sandık başlarında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

Sandık Kurulu Üyeleri ve Gözlemciler (Müşahit) İçin Sandık Başı İşlemleri Eğitim Çalışması Programı Toplantısının sonuncusu 9 Nisan 2017 Pazar günü saat 15.00’da bütün sandık kurulu üyeleri ve gözlemcilerin katılımıyla Karaova Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu