AsayişGündemManşet

EĞLENCE MEKANLARI DİDİK DİDİK ARANDI

Bodrum-gümbetBodrum ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 250 polisin katılımıyla Gümbet barlar sokağında dev operasyon düzenlendi. Barlar sokağında düzenlenen “Huzur” operasyonunda ünlü mekanlar didik didik arandı.

Meşhur Bodrum gecelerinin vazgeçilmez adresi Gümbet barlar sokağına Muğla ve Bodrum Emniyetinden 250 polisin katılımıyla “huzur” operasyonu düzenlendi. Türkiye’nin en ünlü Eğlence kulüplerine giren polisler işletmeleri didik didik aradı. Polisler bir yandan kimlik sorgulaması yaparken bir yandan ise üst araması ve personel sorgulaması yaptı. Asayiş, narkotik, kaçakçılık ve terör şube ekiplerinin katıldığı operasyonda 250 polisin yanı sıra 2 polis köpeği de görev aldı.

Türkiye’nin ve Bodrum’un en ünlü eğlence mekanlarına giren polis ekipleri yaklaşık 1 saat boyunca işletmeleri aradı. Dj kabininden, bar arkasına, sanatçı kulislerinde personel odalarına kadar arama yapan polisler aranmadık yer bırakmadı. Pasha clup sahibi Zeynel Kılınç uygulamanın daha sık yapılması gerektiğini açıklayarak “Bodrum’da bu tip uygulamalar sıklaşmalı. Biz bu tür uygulamaları istiyoruz. Güvenlik için çok iyi oluyor. Biz işletme olarak sonuna kadar desteğiz bu tip uygulamalara” dedi.

İşletmeci Levent Akbulut ise “kendi güvenliğiniz için bu uygulamalar önemli. Biz polis ekiplerimize yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uygulamalar sıklaşmalı” ifadelerini kullandı.

Polislerin gece kulüplerine girdikten sonra eğlence yarıda kesildi. Sessizliğe bürünen gece kulüplerinde dj ler anons çekerek yerli ve yapancı turistlerin kimliklerini çıkarmalarını söyledi. Bir clupte performans  gösteren Dj Mali clupteki uygulamanın bitmesinin ardından anons çekerek Emniyet mensuplarına tebrik etti. Yaklaşık bin 500 kişinin bulunduğu eğlence mekanında ki tatilciler hep birlikte Polis ekiplerinin yaptıkları uygulamayı tebrik etmek için alkış çaldı. Aramalar bittikten sonra yarıda kesilen eğlenceler kaldığı yerden devam etti.

Tatile gelen vatandaşlar ise uygulamadan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu