GündemManşetSpor

5.PERİDOYA TAŞIDIKLARI MAÇI 2 SAYI FARKLA KAYBETTİLER

Bodrım-kırçiçekleri basket takımıTKBL’inde bu hafta evinde Gürespor ile karşılaşan Kırçiçekleri 5. periyoda uzayan maçtan 66-68 mağlup ayrıldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 12’nci maçında evinde Edremit Belediye Gürespor ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket maçı uzatmalarda 2 sayı ile kaybetti. Ligin derbisi sayılabilecek maçta, Bodrum ekibi son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmadı. Tribünü dolduran coşkulu Bodrum seyircisi ise takımını verdiği mücadeleden dolayı ayakta alkışladı.

Karşılaşmanın ilk üç periyodunda üstün oynayan  Kırçiçeği Bodrum Basket, 12 sayı farkla girdiği 4. periyotta top ve sayı kayıpları yaşadı. Maça asılan rakip takım son saniyede skoru 62 – 62 eşitleyince, maç uzatmaya gitti. Beşinci periyotta sayı kayıplarını sürdüren Kırçiçekleri karşılaşmayı 66- 68 kaybetti

Kırçiçeği Bodrum Basket takımında Dilek Dedeoğlu 23 sayı atarken Güresporun Kanadalı oyuncusu Nirra Fields  41 sayı ile karşılamayı adeta tek başına sırtladı. Kırçiçekleri Bodrum Basketbol taraftarları karşılaşma süresince takımlarına sürekli destek verdi.

Maçtan sonra yapılan basın toplantısında Gürespor Baş Antrenörü Güray Kurtuluş: Öenmli bir maçtı, zor bir deplasmandı, Kırçiçeği Bodrum Basket bu ligin kaliteli ekiplerinden bir tanesi. Yendiğimiz için çok mutluyum, mücadeleyi bırakmadıkları için tüm oyuncularımla gurur duyuyorum.

Betül Pehlivan: Çok mutluyuz kazandığımız için, bizim için zorlu bir deplasmandı. Rakibimizi tebrik ediyorum.

Kırçiçeği Bodrum Basket Baş Antrenörü Ömer Petorak: Uzatmada 2 sayıyla maç kaybediyorsak hatayı kendimizde aramalıyız. Yaptığımız basit top kayıpları, konsantrasyon bozukluğu yenilmemize sebep oldu. Güresporu tebrik ediyorum. bizi destekleyen seyircimize teşekkür ediyorum.

Belgin Onbaşı: Kendi evimizde oynadığımız önemli bir mücadeleydi. Seyircimiz önünde kazanmak istediğimiz bir maçtı. Uzatmada yaptığımız basit hatalar yüzünden kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum, sezon uzun, önümüzdeki maçlara bakacağız.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu