GündemManşetSiyasetSpor

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN ÇAĞRI

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 48 Gençlik Taraftarlar Derneğinin 3. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada kadınların Muğlasspor maçlarını izlemesi için kampanya başlatılması çağrısında bulundu.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal’la 48 Gençlik Taraftarlar Derneğinin 3. Olağan Kongresine katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ Muğlaspor bizim gözbebeğimiz, canımız. Elimden geldiğince Muğla Milletvekili olarak da seve seve Muğlasporumuz için ne yapılması gerekiyorsa maddi manevi her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de başkanımla da görüşüyoruz. muğla sporun bundan sonraki sürecinde daha kalıcı sorunlara daha kalıcı çözümler üretilmesi ile ilgili kendisinin çok güzel projeleri var. Bunlar tabi biraz da Bakanlık düzeyinde Allah’ın izniyle de önümüzdeki günlerde de bu projelerin hayata geçmesini istiyoruz ki Muğlaspor’un sürekli herkesten her esnaftan para isteyen bir spor kulübü değil başarılarıyla anılan bir spor kulübü olmasını istiyoruz.

Bunun içinde kalıcı çözümlerin olması gerekiyor Bu anlamda da AK Parti Muğla Milletvekili olarak da hem şahsım hem AK Parti adına ne gerekiyorsa bundan sonraki süreçte de tabi ki elimizden geleni yapacağız.

Ben 48 gençlik Taraftarlar Derneği’ne, Başkanı’na ve yönetimine, gençlerine çok teşekkür ediyorum. Muğlasporun çok güzel olduğu dönemlerde oldu, maalesef çok sıkıntılı olduğu dönemlerde oldu ama 48 gençlik taraftarı hiçbir zaman Muğlaspordan vazgeçmedi. Bundan sonra da vazgeçecek e benzemiyor. Ben öncelikle başkanı ve yönetimini çok tebrik ediyorum Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum.

Bir Muğlalı olarak bir hemşerimiz olarak 48 gençlik taraftarları ile de her zaman gurur duyuyorum Çünkü futbol deyince maalesef futbol terörü de var, işte görüyoruz. Geçenlerde 16-17 yaşında bir gencimiz vefat etti, bıçaklanarak öldü. Biz Muğlaspor gençlik taraftarlarından gençlerinden hiçbir zaman böyle bir şey görmedik. Her zaman centilmenliği ile,  sportmenliği ile Muğla’ya Muğlalıya yakışan bir şekilde davrandı. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine o şekilde davranacak, benim bundan hiçbir şüphem yok. Ben kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Erol başkanım çok güzel bir şey söyledi, daha fazla çocuklarımızın maça gelmesi kadınlarımızın maça gelmesini istiyor. Bundan sonraki süreçte bir kadın olarak bir Milletvekili olarak da programım olduğu müddetçe Muğlaspor maçlarına geliyorum. Ama başkanım bir kampanya başlatalım. Muğlaspor da, taraftar gençlik de bir slogan oluştursun, zaten bizim maçlarımız da ben duymadım küfür kötü söz duymadım ama olmazsa daha centilmence bir yer olursa, maçlara kadınlarımızın çok daha fazla ilgi göstereceğini düşünüyorum ve beylerin gelirken eşini, çoluğunu çocuğunuda getireceğini düşünüyorum ve maçların daha güzel geçeceğini düşünüyorum. Bir kadın milletvekili olarak da bunu istirham ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu