GündemKültür SanatManşet

BODRUM FOTOĞRAFLARINDA SERGİ AÇTILAR

Lime Bodrum MagazinLime Bodrum Magazin, Instagram hesabında paylaştığı birbirinden güzel Bodrum Fotoğraflarını Bodrum severlerle buluşturdu.

Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkez’inde açılışı yapılan “Bodrum Aşkı” isimli fotoğraf sergisi ile bir ilk gerçekleştirildi. Lime Bodrum Magazin’in İmtiyaz Sahibi Murat Aykut ile eşi Genel Yayın Yönetmeni Mutlu Acar Aykut sosyal medya hesabında Bodrum’un tanıtımı için paylaştıkları binlerce fotoğraflardan seçtikleri karelerle sergi açtılar.

Bodrum’un güzelliklerini yansıtan farklı mekan ve zamanlarda çekilmiş kareler “Bodrum Aşkı” sergisinde görücüye çıktı. 

Bodrum’un güzelliklerini yansıtmak istediklerini ifade eden Mutlu Acar Aykut, “Bodrum’un denizi, kumu, güneşi, evleri, begonvilleri ve tekneleriyle üç boyutlu bir sergi yapmak istedik. Bodrum’da böyle bir sergi ilk defa yapılıyor sanırım” dedi.

135 adet fotoğraflarla sergiyi açtıklarını dile getiren Murat Acar ise “Binlerce fotoğrafın içinde bunları seçebildik. Gördüğümüz ilgiden dolayı önümüzdeki yıllarda daha büyük alanlarda daha büyük bir sergi açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

5 Haziran’a kadar ziyaret edilebilecek olan görsellerin satışından elde edilecek gelirin tamamı, Bodrum Sağlık Vakfı’na aktarılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu