GündemKültür SanatManşet

2. DATÇA ALTIN BADEM YAŞAM ÖDÜLLERİ

İlki geçen yıl, Saygın Medya (Saygın Kurt) tarafından gerçekleştirilen ve büyük ses getiren Datça Altın Badem Yaşam Ödülleri’nin ikincisi için start verildi.

Ege aşığı ve kendisi de Egeli olan iş adamı Lütfü Sapmaz’ın ev sahipliğinde PORTAXE’te gerçekleşen kahvaltıda, Altın Badem Yaşam Ödülleri Tertip Komitesi, ilk toplantısını yaparak, oylamaya çıkacak adayları belirledi.

6 Eylül’de, Datça Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek ödül töreni için, Saygın Kurt’un başkanlığında kurulan komitede; İlişki Uzmanı Aşkım Kapışmak, Manken Şebnem Schaefer, Gazeteci Oktay İnci, Manken Seçkin Piriler, İş Adamı Lütfü Sapmaz, Yazar Kahraman Tazeoğlu Oyuncu ve Yazar Murat Tavlı ve Oyuncu Özlem Aydın yer aldı. Komite toplantısına katılamayan Saba Tümer, kahvaltıya Çeşme’den telefonla canlı bağlandı ve kahkahalarıyla ortama renk kattı. Çeşme’den attığı kahkahalar, İstanbul’dan duyulan Saba Tümer, komite toplantısına damga vurdu!.. Bir ara mikrofonu eline alan Aşkım Kapışmak, muhabir edasıyla Saba Tümer’le canlı telefon bağlantısı üzerinden, görüntülü röportaj yaptı.

Komite toplantısı sonrası iki yanına aldığı, iki güzel manken Şebnem Schaefer ve Seçkin Piriler’le birlikte kameralar karşısına geçen Aşkım Kapışmak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve mankenlerle arasındaki boy farkını kapatmak için, yüksek bir standın üzerine çıktı. “Erkekte boy önemli mi?” sorusuna manidar bir cevap vererek de; ‘Parası varsa önemli değil’ dedi. 

Seçkin Piriler, basında çıkan özel hayatıyla ilgili haberler karşısında sessiz kalırken, isminin anıldığı oyuncu Seçkin Özdemir için sadece, “Seçkin benim çocukluk arkadaşım. Sağ olsun gazeteci arkadaşlar kimi yanımda görseler sevgili yazıyorlar, artık bu duruma alıştım” demekle yetindi. 

2.Datça Altın Badem Yaşam Ödülleri Komitesi’nde yer alan diğer bir isim olan Şebnem Schaefer, yıllar önce TV8 ekranında yaptığı tarzda, çocuklara yönelik bir televizyon programı projesi üzerinde çalıştığını dile getirdi ve Eylül ayında Datça’da olmak için sabırsızlandığını söyledi.

Tertip Komitesi’nde yer alan ve daha önce “Ankara’nın Dikmeni” dizisinde ‘Beste’ ve “Diriliş Ertuğrul” dizisinde ‘Elenora’ karakterine hayat veren, aynı zamanda Datçalı da olan güzel oyuncu Özlem Aydın, ilk göz ağrısı olan sunuculuk günlerini özlediğini ve yıllar önce TRT’de müzik belgeseli sunduğu günleri tekrar yaşayabilmeyi çok istediğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu