ManşetSpor

Hedef Avantaj Sağlamak

Bodrumspor, Göztepe'yi Konuk Edecek

Bodrumspor Play-Off karşılaşmalarında saha avantajı için galibiyet istiyor

Bodrumspor ligin 38’inci ve son haftasında kendi sahasında Göztepe’yi ağırlayacak. Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip, Play-Off karşılaşmalarında saha avantajını elde etmek için sahadan puanla ayrılmak istiyor. Bodrumspor’un lige renk kattığını söyleyen Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Bodrumspor’un 1’inci lige renk kattığını düşünüyorum. Mücadele gücünün çok önemli olduğunu bütün takımlara gösterdiğini düşünüyorum” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig 38’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor kendi evinde Göztepe’yi konuk edecek. Ege derbisi öncesi yeşil-beyazlı ekip Yalıçiftlik Tesisleri’nde maçın hazırlarına başladı. Geçtiğimiz hafta lig şampiyonu Samsunspor’u kendi sahasında 1-0 mağlup eden Bodrumspor, Play-Off’lara kalmayı garantilemişti. Göztepe maçında puana kenetlenen yeşil-beyazlı ekip, Play-Off maçlarında saha avantajını yakalamak istiyor. Maçta sakatlığı bulunan Onur Akbay forma giyemezken, Üzeyir’in durumunun ise maç gününe kadar netlik kazanacağı belirtildi.

PLAY-OFF’LARA HER HALİMİZLE HAZIRIZ

Sezon başında bu yana takımın iyi işler yaptığını söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Sezon başından beri Bodrumspor çok dirençli oyunuyla hak ettiği yerde diye düşünüyorum. Play-Off şuan da hak ettiğimiz yer. Son 1 maçımız kaldı. Saha avantajı faktörü var. İçeride de oynasanız, dışarıda da oynasanız maçların zorluk derecesi çok yüksek. Dolayısıyla içeride oynamak istiyoruz ama olmasa da yapacak bir şeyimiz yok. Play-Off’a her halimizle hazırız. Bence zor olan kısmı Play-Off’a girmekti. Zor kısmını başardık şimdi çok daha keyifli oynayacağımız maçlar var. Göztepe maçı keyifli bir maç olacak. Onur sakat, Üzeyir’in sakatlığı geçti gibi idmanlarda durumuna bakacağız. Diğer oyuncularımızda bir sakatlığımız yok. Zor bir maça olacak, keyifli bir maç olacak. Sezon başından beri oynadığımız her oyun zordu. Bütün zorlukların üstesinden gelmeyi bildik. Dolayısıyla bu maçı da iyi geçip ondan sonra Play-Off’lara çok sağlam bir kafayla hazırlanmak istiyoruz. Bodrumspor’un 1’inci lige renk kattığını düşünüyorum. Mücadele gücünün çok önemli olduğunu bütün takımlara gösterdiğini düşünüyorum. Çok oyuncum 1’inci ligi hayal etmişti. O hayallerini gerçekleştirildi ve bundan çok daha uzunca bir süre önce Play-Off’ta oynayabileceklerini şimdi anladılar” dedi.

Geçtiğimiz günlerde baba olan Bodrumspor’un tecrübeli golcüsü Celal Dumanlı, “38 haftadır yüksek mücadele eden bir Bodrumspor var. Ligi hedeflediği yerde bitirdi. Ligin başında ilk başta zirveye oynadık ama ilerleyen zamanlarda sakatlıklar ve cezalılar bizi biraz geriletti. Bundan sonraki adım Play-Off. Göztepe maçı önemli çünkü Play-Off’ta ilk maçın nerede olacağını belirliyor. Göztepe maçında da istediğimiz sonucu alıp Play-Off ilk maçını inşallah Bodrum’da oynayacağız. Benim hedefim Bodrumspor en yüksek hangi ligde oynarsa odur” diye konuştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu