ManşetSiyaset

Başkan Aras Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Katıldı

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı.

31 Mart Yerel seçimlerinde seçilen tüm belediye başkanları 20-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı için Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde buluştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta yerel yönetimler çalıştayına katılarak yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinin tüm Türkiye’yi kucaklayacağını, sevginin ve demokrasinin kazandığını belirtti.

Yerel Yönetimler Çalıştayı CHP’li belediye başkanlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyareti ile başladı. Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın ilk günü Genel Başkan Özgür Özel’in, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Gökan Zeybek’in konuşmaları ile devam etti. Daha sonra Genel Merkez, Belediyeler, İl örgütleri arasında çalışma dinamiklerinin tartışılması, Geçmişten Geleceğe CHP Belediyeciliği, Uzmanların gözünden Yeni dönem Türkiye Siyaseti ve CHP Belediyeciliği oturumları ile çalıştayın ilk günü tamamlandı. Çalıştayın ikinci günü de Genel Başkan Özgür Özel’in kapanış konuşması ile sona erecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte 409 Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanının katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı elde ettiklerini, bu başarıda Türkiye ittifakı birlikteliğinin önemli olduğunu söyledi. CHP’li belediyelerin örnek projelerle vatandaşlara 5 yıl hizmet edeceğini söyleyen Özgür Özel Mor Bayrak projesini de ilk defa açıkladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu