EkonomiGündemManşet

AVRUPA’YA KONUT SATIYORLAR…

Global Homes MilasAilecek yaşanılabilir, güvenli ilçelerden birisi olması nedeniyle tercih ederek iki yıl önce 20 kişilik bir ekiple Milas’a gelen Global Homes Milas firması,  buradan Hollanda, Avusturya, Fransa ve Almanya’da yaşamakta olan pek çok kişiyi konut sahibi yaptı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, iki yıl önce Milas’a gelerek gayrimenkul danışmanlık faaliyetine başlayan Global Homes Milas firmasını ziyaret etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen’nin ziyaret ettiği Global Homes Milas gayrimenkul danışmanlık firması yöneticisi Cihan Alpgiray, Milas’ı “Ailecek yaşanılabilir, güvenli ilçelerden birisi olması nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Firma yöneticisi Cihan Alpgiray “İki yıl önce 20 kişilik ekibimizle Milas’a Global Homes Milas adlı firmamızla faaliyet göstermeye başladık. Milas’ı ailecek yaşanılabilir, güvenli ilçelerden birisi olması nedeniyle tercih ettik. Global Homes Milas firması olarak; Hollanda, Avusturya, Fransa ve Almanya’da yaşamakta olan Türk yurttaşlarına konut sattık. Bunu yaparken de gerek yurt içinde gerekse yurtdışında Milas’ın tanıtımını yaptık. İki yıl içinde Milas’ta 26 konutluk bir proje gerçekleştirdik. Ayrıca Milas’tan 113 daireyi yurtiçinde ve yurtdışında yaşamakta olan vatandaşlarımıza sattık” dedi. Firmalarının Milas’ın yanısıra Bodrum ve Antalya’da da faaliyet göstermekte olduğunu belirten Cihan Alpgiray, ziyaretleri nedeniyle MİTSO yöneticilerine teşekkür etti. MİTSO’nun faaliyetlerini takip ettiklerini belirten Cihan Alpgiray, oda yöneticilerine başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer MİTSO de ziyaret sırasında Milas OSB’nin yapılmasıyla birlikte Milas’ta konut sektörünün daha da canlanacağını ifade ederek Global Homes Milas firmasını 28 Mart’ta açılacak 2. Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu