GündemManşetSpor

ATATÜRK KUPASININ SAHİBİ MARMARİS BELEDİYESİ OLDU

sampiyon marmaris7Marmaris Belediyesi Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nda hafta sonu gerçekleşen çekişmeli müsabakalar ile sona erdi.

Turnuvanın birinci gününde ev sahibi Marmaris Belediyesi, Datça Belediyesi ile karşılaşmıştı. Çekişmeli mücadeleye sahne olan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın ve Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner’in de forma giydiği karşılama 3-1 Marmaris Belediyesi’nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı. İlk günün diğer karşılaşması ise Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi arasında oynanmıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi maçı kazanarak, final de Marmaris Belediyesi’nin rakibi olmuştu. Turnuvanın ikinci günün de ilk olarak Milas Belediyesi, Datça Belediyesi üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadele eden iki takım izleyenlere keyif verdi. Çekişmeli geçen maçın galibi, 2-0 ‘dan 3-2 ‘ye getiren Milas Belediyesi oldu ve Turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Pazar günü gerçekleşen Final maçın da ise Marmaris Belediyesi’nin konuğu Muğla Büyükşehir Belediyesi idi. Yoğun mücadeleye sahne olan ve 1-1 biten ikinci setin ardından, maçı üstün oyunuyla 3-1’e taşıyan Marmaris Belediyesi, Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvasının Şampiyonu oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahada birbirlerine kenetlenerek, şampiyonluğu kutlayan oyuncular daha sonra saha içinde dans ederek sevinç gösterisinde bulundular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu