GündemManşetSiyasetSpor

TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞUNU USLU YAPTI

CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından ilki geçen yıl düzenlenen Cumhuriyet Futbol Turnuvası’nın ikincisi dün akşam oynanan maçlarla başladı.
Bitez Halı Saha’da dün akşam oynanan açılış maçlarıyla başlayan turnuvanın başlangıç vuruşunu CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı ve meclis üyesi Taner Uslu yaptı. Turnuvanın ilk karşılaşmasında Bodrum Belediyesi ile Bodrum Spor takımları karşı karşıya gelirken, turnuvada bu sene 32 takım mücadele edecek.
GÖKOVA’YA DİKKAT ÇEKTİLER…
CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada grup isimlerine nise Gökova’ya dikkat çekmek amacıyla burada bulunan koyların isimleri verildi. Okluk, Tuzla, Löngöz, Küfre, Ballı Su, Yedi Adalar, Sedir ve Karaca Söğüt gruplarında oynanacak maçlar, 21 Aralık Cuma günü oynanacak müsabakalar ile sona erecek. Grup maçlarının ardından ise final müsabakalarına geçilecek.
Turnuvanın açılış vuruşunu yapan CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı ve meclis üyesi Taner Uslu, gençlerin Gökova’ya dikkat çekmelerinin yaşadıkları bölgeye karşı koruma duygularını ön plana çıkardığını belirterek, “Bodrum İlçe Gençlik Kolları tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Cumhuriyet Futbol Turnuvası’nın ikinci yılının startını verdik. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder, tüm takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu