AsayişGündemManşet

TORBACILARA BİR DARBE DAHA

bodrum-uyuşturucu operasyonuBodrum’a yapılan operasyonda uyşturucu ticareti yapan 3 kişi yakalandı.

Alınan bir istihbaratı değerlendirerek çalışma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, yuşturucu maddenin sahibin, nakleden ve satan kişilerin olduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyonla ilgili teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, yapılan çalışma soncunda uyuşturucunun naklini gerçekleştiren M.D.’yi 10 ayrı pakette toplam bin 100 gram esrar maddesi ile ele geçidi. Yapılan soruşturma kapsamında, uyuşturucu maddenin sahibi olduğu belirlenen D.A. ile maddeleri satan H.Y. ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri H.Y. isimli torbacının üzerinde de 2 paket halinde 100 gram esrar maddesi yakaladı.

KOM Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli ele geçirilen toplam bin 200 gram uyuşturucu madde ile birlikte adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden ikisi uyuşturucu madde kaçakçılığı yapmak suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu