GündemManşet

Başkan Yardımcısı Görevden Alındı

Hüseyin Tutukun, Soruşturmanın Selameti açısından Görevden El Çektirildi

 

Belediye üst yönetiminde dün yaptığı kapsamlı görev değişiklikleriyle Bodrum Belediyesi’nde yeni bir dönemin işaretini veren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ses getirecek bir karara daha imza attı.

Hakkındaki iddialar nedeniyle hakkında idari soruşturma başlatılan Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’a, Başkan Aras’ın kararıyla görevinden el çektirildi.

2019 yılının Kasım ayından bu yana Bodrum Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Tutkun, hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle yetkileri elinden alınmıştı. Birkaç aydır yetkisiz atanmış belediye başkan yardımcısı pozisyonunda olan Tutkun’a, hakkındaki adli ve idari süreçler tamamlanana kadar Başkan Ahmet Aras kararıyla görevinden el çektirildiği öğrenildi.

Belediye kaynaklarından edinilen bilgiye göre Tutkun’un hakkında başlatılan idari soruşturmanın henüz devam ettiği, Başkan Ahmet Aras’ın takdirini kullanarak Hüseyin Tutkun’un görevden eel çektirme kararını aldığı öğrenildi.

 

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu