ÇevreEkonomiGündemManşet

HASAT YAPAN VATANDAŞLARA ZİYARET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteş, Çomakdağ ve Kırcağız mahallelerinde  zeytin hasadı yapan vatandaşları ziyaret etti. Zeytin bahçesinde vatandaşlarla birlikte zeytin toplayan  Başkan Tokat, sıcak çay,çorba,pide,ayran ikramında bulundu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  zeytin hasadı yapan vatandaşlara misafir oldu. Belediye Başkanı yardımcısı Mehmet Çayırlı ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ayhan Samyürek ile birlikte  zeytin bahçelerini ziyaret etti. Tokat burada zeytin toplayan vatandaşlarla sohbet edip birlikte zeytin topladı.

Belediye Başkanı Tokat, zeytin sırığı ile  zeytin silkeledi. Bahçe sahibinden bilgi alan ve zeytin işçileri ile sohbet eden Başkan Tokat  daha sonra zeytin işçilerine sıcak çay,çorba,pide,ayran ikramında bulundu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  bölge insanının en büyük geçim kaynağının zeytin olduğunu belirterek, üreticilere bol bereketli bir sezon dileyerek zeytin bahçesinden ayrıldı.

Başkan Tokat’ın ayrılmasının ardından Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı zeytin hasadı yapan vatandaşlara ziyaretlerini sürdürdü.Kırcağız mahallesinde zeytin bahçesini ziyaret eden Çayırlı zeytin işçilerinin yemek sofrasına misafir oldu.Zeytin işçileri ile bir süre sohbet eden Çayırlı bereketli bir sezon olmasını temenni etti.Çayırlı son olarak zeytin hasadı yapan vatandaşlara ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu