GündemManşetSağlık

MUĞLA’YA 3 MÜJDE…

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan Anjiyo ünitesinde ilk Anjiyolar gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Ocak ayında teslimi yapılan Anjiyo ünitesi açıldı. İlk olarak 3 hastanın Anjiyo olduğu günde Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Gültekin Akça,  İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’den oluşan heyet Üniversite Hastanesi’ne geldi. Heyet Anjiyo olan ve stend takılan Süleyman Şahin Erkaya’yı ziyaret etti.

Süleyman Şahin Erkaya, operasyonun başarılı geçtiğini söyleyerek Anjiyo merkezini Muğla’ya kazandıran yetkililere teşekkür etti. Erkaya, Muğla’da yapılan bu çalışmalar dolayısıyla Sağlık Bakanlığı’na yazılı olarak teşekkür edeceğini de söyledi.

Muğla’ya 3 Müjde Birden

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla’lı hemşehrileri ile 3 müjdeyi paylaşmak istediğini belirterek, “Birinci müjdem; Muğla’nın bir büyük eksiğini daha giderdik. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz modern binaya kavuştuktan sonra özellikle anjiyo konusunda yaşanan eksiği Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık bakanımız ile görüştük. Cumhurbaşkanımızın desteği , Sağlık Bakanımızın oluru ve Muğla Milletvekilleri olarak bizlerin girişimi ile Anjiyo Ünitesi çok kısa bir zaman diliminde hastanemize kazandırıldı. Bugün ilk anjiyo yapılan hastamızı ziyaret ettik.

Bundan sonra Muğla’mızdan dışarıya en çok sevk sebebi olan kardiyoloji hastaları için hem anjiyo hem de açık kalp ameliyatları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilecek .

Muğla’ya 2 adet anjiyo ünitesinin kazandırılması sürecindeki desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hamşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

İkincisi; Sağlık Bakanlığımızın onayıyla Muğla’da Tüp Bebek Merkezi açılması onaylandı. Tüp Bebek Merkezinde kullanılacak olan ekipmanların parası da bakanlığımız tarafından çıkartıldı.

Üçüncü müjdem ise günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet veren hastanemizde önümüzdeki günlerde hayata geçirilmek üzere yürüyen yol ve yürüyen merdiven projeleri de hayata geçirilecek. Bu süreçlerde emeği geçen herkese hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum”

Ardından Anjiyo Merkezi gezilerek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu