GündemManşet

TEPECİK KAFE TARİH OLUYOR

Bodrum-Tepecik KafeYaz-kış, Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Bodrum’un en uğrak kafelerinden biri olan Tepecik Kafe yıkılmaya başlandı.

Pazar günü yıkılması beklenen ancak bugün sabah saatlerinde yıkımına başlanan kafede ilk olarak malzemelerin tahliyesi gerçekleştirildi. Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkım işlemi sırasında sökülebilir malzemeler itina ile yerinden çıkarıldı. İşletmede kullanılam masa sandalye gibi malzemeler diğer kafelere götürüldü.

Bodrum Belediye A.Ş. tarafından işletilen kafelerden birisi olan Tepecik Kafe hakkında, bir vatandaşın şikayeti üzerine mahkeme tarafından SİT alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesi ile yıkım kararı verilmişti.

Geçtiğimiz hafta içinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından yıkım kararı duyurulmuştu. Tepecik Kafe’nin yıkımının yapılmasının ardından hukuken nasıl bir karar verileceği, soruşturmanın ve davanın bitip bitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Diğer taraftan, Tepecik Kafe yerine bölgede yeni bir işletme için yoğun bir arayış içine girildiğinin de bilgisi alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu