ÇevreGündemManşet

YABAN DOMUZU KLASİĞİ

bodrum_yaban_domuzlari (4)Hemen hemen her gece Cumhuriyet Mahallesine gelen yaban domuzları, özellikle Kale Konut Sitesi içerisinde dolaşarak çöp konteynırlarının yanına bırakılan yemek artıklarını bularak yiyorlar. Havanın kararmaya başladığı saatlerden itibaren insanlara ve sokaklardan geçen araçlara aldırmayan yaban domuzları, gece boyunca dolaştıkları site içerisinden karınlarını doyurduklarında uzaklaşıyorlar.

Yaban domuzlarının akşam saatlerinden itibaren yemek bulmak için gezmeye başladığı Cumhuriyet Mahallesinde başta Severcan Caddesi olmak üzere, Giritli Mustafa Bey ve Göktepe Caddelerindeki sokak lambaları yaklaşık 2 aydır çalışmıyor. Karanlıktan yararlanan yaban domuzları bu caddelerin üzerinde ki park ve bahçelerden geçerek site içerisine geçerken, bu caddeleri kullanan vatandaşlarda yaban domuzlarının saldırı olasılığıyla karşı karşıya kalıyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu